Natursnoksledarkurs i Hammarstrand 3-4 sept

Vill du få barn att upptäcka naturen?

Kom till Skaltjärn i Hammarstrand 3 och 4 september 2016. Anmälan senast 26/8 till Naturskyddsföreningens kurs för dig som gillar att vara med barn i naturen. Kursen bjuder på praktiska övningar, tips och inspiration – Välkommen!

Vi kommer hålla till vid Skaltjärn i Hammarstrand.
Vi träffas vid ”Älglogen” i Skaltjärn kl 10.00 och slutar kl. 16.30 lördagen 3/9. Söndagen 4/9 samlas vi kl 10 och slutar 16. På lördagsmorgon bjuder Naturskyddsföreningen Ragunda på Frukost Drop-in i Älglogen mellan kl. 9 – 10.

Inbjudan och program

Välkommen med din anmälan!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.