Fältbiologernas sommarläger

Fältbiologernas sommarläger 10 – 14 aug, Lindsbergs kursgård utanför Falun

Är du 12-25 år och intresserad av miljöfrågor? Känner att du inte vet så mycket eller vill fördjupa dig mer? Är du sugen på att engagera dig men vet inte hur eller vill du bygga på dina befintliga skillz? Vill du träffa 100 andra miljöintresserade ungdomar från hela Sverige och Norge?

På Fältbiologernas sommarläger kommer tre hela dagar fyllas med föreläsningar om aktuella miljöproblem och workshops om olika sätt att engagera sig, såklart varvat med utomhusaktiviteter i det härliga sommarvädret. Det kommer finnas en mängd aktiviteter att välja bland både för den totala nybörjaren och mer insatta. Självklart står även bastu och sjöbad på schemat. Häng med du också!

Läs mer och anmäl dig på: www.faltbiologerna.se/kalendarium/faltbiologernas-sommarlager ​

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.